Mamun Khan ||. Powered by Blogger.
RSS
I’m a very understanding person. I always put myself in the other person’s shoes and try to understand what they’re feeling, what they’re thinking and where they come from. I try to never be judgemental and to always give people the benefit of the doubt.

Kumpi on parempi - LIEVÄ tai VILLI?

The underlying connection was closed: A connection that was expected to be kept alive was closed by the server.

Mikä tekniikka, että on tehokas asiakkuutta, lucid dreaming, LIEVÄ tai VILLI? Myös ihmettelin, jos perhe ja ystävät tuntemaan sinut selkouni. Olen pahoillani, jos voin kertoa perheelleni, he saattavat ajatella, olen hullu. Kiitos avustanne ja huomaavaisuudestanne.

Rebecca sanoo: Vertaamalla LIEVÄ VILLI on vähän kuin omenat ja appelsiinit... Suosittelen, että pyrit täydellinen molemmat prosessit ja nähdä, miten tehokkaita ne ovat sinulle, koska kaikki käytännöt ja reagoi eri tavalla. Voi suosia toistensa päälle, tai voit nauttia molemmat yhtä.

LIEVÄ on muisti/itämisaika tekniikkaa, mikä tarkoittaa, että #1 tavoite on istutettava ajatus alitajuntaan mielessä. Tämä ajatus tulee esiin unissasi, luo mahdollisuuden tulla selkounien. Monet unelmieni lucid syntyi tällä tavoin, koska LIEVÄ prosessi on todella helppo suorittaa. Kuitenkin on vain yhtä luotettava kuin tehdä - eli tehdä se kunnolla ja tehdä usein! Tietoinen itämisaika teet, sitä todennäköisemmin olet on spontaani lucid unia.

WILD on meditatiivinen tekniikka, joka edellyttää voit oppia meditaatio ja itse tietoisesti virittää muuntuneita tietoisuuden. Se on epätodennäköinen jotta aikaansaada heti - itse suosittelisin ensin, vain tutkit kyseisen rajaseudun lepotilassa ja teidän hypnagogia ensin ennen odottaa minkäänlaista WILD kokemus. Käytännössä saat vielä syvemmälle joka kerta, kunnes yhden päivän (tai yön) ia unta ja mietiskellen ei raukeaa tietoisuudessa. Olet sitten lucid unet!

Joten neuvoni on alku lievä, koska se on yksinkertainen ja hyvin aloittelijoille ja käyttöön WILD samoin, kun sinulla on aikaa. Olin teini-ikäinen, kun aloin OBE tekniikoita, joka auttoi, alttiina minut VILLI kuin ne ovat samoja ilmiöitä.

Se on ok pitää selkounien salainen, ja kerro perheelle ja ystäville. Se ei todella auttaa joka tapauksessa jos ne selkeä unelma liian (tai oppia) koska ne voi koskea. Kun haluat puhua jutut ja esittää kysymyksiä, käy meidän Lucid Dreaming foorumi, joka tarjoaa todellista tukea muita uneksijat.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your valuable comment. If it is approved by the Admin, it will be published and you will be notified. Regards!!